alla kategorier

Nyheter

Hem> Nyheter

Sommar utomhusridning, varför ska jag välja snabbtorkande kläder

Tid: 2022-07-11 Träffar: 46

3-1

Träning gör människor friska och energiska, särskilt nuförtiden många människor har för vana att springa, och gå upp tidigt på morgonen för att springa, eller göra lite träning, kommer människor att bli mycket bättre dagens anda, älskar sport människor ger andra en mycket solig känsla faktiskt, men också mycket elit. Men vad ska vi ha för kläder när vi tränar? Snabbtorkande kläder kanske ett bra val.
Vissa människor tycker att snabbtorkande kläder är väldigt mystiska, och tänker att det finns många högteknologiska komponenter inuti, i själva verket är de flesta snabbtorkande kläderna gjorda av kemiska fibertyger, bara på grund av den olika bearbetningstekniken, så att den har en mängd magiska effekter som vanliga kläder inte har. Snabbtorka kläder det är inte svettabsorptionen, men svetten kommer snabbt att överföras till ytan av kläderna, genom luftcirkulationen kommer svett att avdunsta, för att uppnå syftet med snabbtorkande, allmän snabbtorkande kläders torkhastighet än bomull tyger till 50 % snabbare.

3-2

Tygerna som används i snabbtorkande kläder är främst polyester, men även en del använder miljövänliga fibrer som soja. Polyester är inte lika absorberande som bomull och linne. Den största egenskapen hos polyesterfiber är att den inte suger vatten efter absorption, utan ökar avdunstningshastigheten genom att öka våtytan.
Snabbtorkande kläder funktionella egenskaper: många människor i sporten, för att bli av med mycket svett som samlats i hudytan obehaglig känsla, sätta på en "bekväm och andas" bomullskläder. Men i själva verket kan bomullskläder bara absorbera svett och inte andas, inte lämpliga för sportkläder. Det korrekta tillvägagångssättet är att välja en lös och bekväm, töjbar, andningsbar och lätt att svettas snabbtorkande kläder.
Vi har introducerat de funktionella effekterna av snabbtorkande kläder, vi introducerar sedan hur man rengör snabbtorkande kläder och försiktighetsåtgärder.

3-3

Hur ofta ska jag tvätta mina snabbtorkande kläder? Snabbtorkande kläder bör tvättas efter varje träning.
Det rekommenderas att dagens intima kläder byts ut och tvättas i god tid samma dag för att undvika bakterietillväxt, svettfläckar och andra fläckrester. Innan du tvättar kläderna bör du kontrollera tvättetiketten inuti kläderna och tvätta dem enligt de försiktighetsåtgärder och tvättmetoder som anges på tvättetiketten för att undvika skador på kläderna på grund av felaktiga tvättmetoder.
Hur tvättar man snabbtorkande kläder bättre? I allmänhet är snabbtorkande kläder mer vattentäta och asksäkra, häll bara lite tvättmedel i vattnet, blötlägg kläderna i en halvtimme, gnugga försiktigt, skölj väl och använd torktumlaren eller häng bara torrt.
Snabbtorkande klädtyg mer polypropen, detta tyg är lätt att pilling, ju fler gånger tvättfenomenet är mer uppenbart, i torkning eller nära eldkällan är lätt att åldras. Senare mer användning av polyester istället för polypropen, dess egenskaper är inte lätt att pilling och åldrande. Båda tygerna i tvätten, gnugga inte kraftigt, maskintvätt, sedan även öppna för "snäll" redskap.
Snabbtorkande kläder produceras av kraven från utomhusbruksmiljön. I allmänhet kan våren och sommaren bära snabbtorkande kläder, när de är bekvämare än den tunga boxningssäcken, mycket mer praktiskt. Därför är de som älskar sport, sport, cykling, utomhusresor, snabbtorkande kläder ett mycket bra val.